İLETİŞİM

444 6 113 info@nadoconakliyat.com.tr
Sosyal Medya:

HİZMETLERİMİZDEN YARARLANMAK VE FİYAT ALMAK İÇİN ARAYIN

OFİS TAŞIMA

Ofis Taşıma

Ofis taşıma, taşımacılık konuları içerisinde en zor olanları içerisinde yer alır. Ofis taşımacılığında çok farklı konunun düşünülmesi ve ona göre tedbir alınması gerekecektir. Ev taşımacılığına nazaran oldukça zor taşınma konuları içerisinde yer alan ofis taşımacılığında, sigortalı taşımacılık, elektronik eşya taşımacılığı gibi konular öne çıkacaktır. Ofis ve iş yeri taşımacılığında yüksek katlı plazalarda bulunan iş yerlerinin taşınması da bazı özel ekipman ve teçhizatlar gerektirecektir.

 

Bu konuda profesyonel kuruluşlardan hizmet almak oldukça önem taşıyacaktır. Kurumsal firmalardan hizmet almanın oldukça önemi bulunur. Bu firmalar, zaman planlamasını doğru yapacak ve güvenli taşımacılık sunacaklardır. Müşteri ilişkilerinde de aynı hassas yaklaşımlar öne çıkan unsurlar arasındadır.

Ofis ve İş Yeri Taşımacılığında Profesyonel Yaklaşımlar

Ofis taşıma, profesyonel çalışan nakliyat firmalarının yapacağı konular arasındadır. Ofis taşımacılığında hizmet alınacak olan firmanın titiz yaklaşımları öne çıkacaktır. Taşınacak olan eşyaların, bir ofis görevlisi gözetiminde envanterinin çıkarılması gerekmektedir. Envanteri çıkarılan eşyalar, konusunda uzman eksperler tarafından değerlendirilir. Değerlendirilen ofis malzemeleri, her türlü elektronik eşyalar, güncel değeri ile sigorta yapılacaktır. Güncel değerine göre yapılan sigorta işlemi sonunda, eşyalar her türlü hasara karşı güvence altına alınmış olacaktır. Profesyonel taşıma şirketleri bu konuya oldukça önem vereceklerdir. Eşyaların taşınması sırasında da koli ve paket temin edilmesi gerekecektir.  Bu konuda da gereğinden fazla tedarik edilen koliler, taşınma günü oluşabilecek aksiliklere karşı önlem niteliğindedir.

Ofis Taşımacılığında Güvenilir Hizmet

Ofis taşıma hizmeti sunan firmamız, güvenilir hizmet sunacaktır. Ofis taşımacılığında güven verici yaklaşımlar içerisinde sigortalı taşımacılık, önemli konular arasındadır. Firmamız, her türlü eşyayı taşıma sigortası yaparak, oluşacak riski de satın almış olacaktır. Böylece bizden taşıma hizmeti satın alanlar, gönül rahatlığı ile güvenilir hizmet almış olacaktır. Firmamız taşıma personelleri her alanda tecrübeli kişilerden oluşmaktadır. Mobilya tarzı eşyaların bazı durumlarda sökülmesi gerekecektir. Aksi takdirde, kapıdan çıkması oldukça zor olacaktır. Sökülme işlemi de marangozluk gerektiren hususlar içerisindedir. Sökülen mobilyaların yeni yerinde takılması da firmamız tarafından yapılacaktır. Elektrik işlerinden de anlayan personelimiz bulunmaktadır. Aydınlatmaların sökülüp, takılması da firmamızca yapılacaktır. Dışarıdan eleman tutmaya gerek duyulmayacaktır.

Kurumsal Firmalardan Hizmet Almanın Önemi

Ofis taşımacılığında kurumsal firmalardan hizmet almak oldukça önem taşıyan hususlar içerisindedir. Bu konuda firmamız, seçilecek kurumlar arasındadır. Firmamızdan hizmet almak isteyen kişi ve kurumların iletişime geçmesinden hemen sonra, keşif ziyareti yapılacaktır. Bu ziyaretin en önemli amacı, taşınacak yerin eşyalarına uygun nitelikte koli ve araç temin etmektir. Araç filomuz oldukça geniştir. Her eşyaya uygun nitelikte tek kullanımlık ve yeni koli temin edilecektir. Bu sayede eşyaların güvenle taşınması sağlanmış olacaktır. Zaman planlaması, firmamızın önem verdiği hususlar içerisindedir. En kısa sürede ve en güvenilir taşıma hizmeti sunulacaktır. Taşıma personelimiz uzun yıllar nakliye sektöründe çalışmış, alanında uzman kişilerden oluşmaktadır.

Ofis Taşımacılığında Rahat Nakliyat

Nakliyat işlemi, hizmet alacak kişi ve kurumlar için stres yaratan konuların başında gelir. Bunun en önemli nedeni de eşya taşınmasına dair yaşanacak endişelerdir. Firmamızdan hizmet alındığı takdirde bu endişelerin yerini güven ve huzur alacaktır. Ofis taşımacılığında en titiz hizmetler firmamızca sunulacaktır. Bu konuda güven verici yaklaşımlarımız öne çıkar. Kaybolacak en ufak bir evrak bile maddi ve manevi yükümlülükler doğurabilir. Bu bilince sahip olan firmamız, titiz yaklaşımlar sunacaktır. Firmamızın asansörlü taşımacılık hizmeti de bulunmaktadır. Yüksek katlı plazalar ve dar bina girişleri, firmamız için sorun olmayacaktır. Güvenilir nakliyat için bizden hizmet almanız önerilir.

evden eve nakliyat
evden eve nakliyat

HİZMETLERİMİZ

evden eve nakliyat

Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
evden eve nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat

Şehirler Arası Nakliyat hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Ofis Taşıma Hizmeti

Ofis Taşıma

Ofis Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Fuar ve Sahne Taşıma Hizmeti

Fuar ve Sahne Taşıma

Fuar ve Sahne Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Akıllı Tekstil Taşıma Hizmeti

Akıllı Tekstil Taşıma

Akıllı Tekstil Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN
Fabrika Taşıma Hizmeti

Fabrika Taşıma

Fabrika Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN
Eşya Depolama Hizmeti

Eşya Depolama

Eşya Depolama hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Lojistikte Paketleme

Ambalajlama

Ambalajlama hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Arşiv Taşıma Hizmeti

Arşiv Taşıma

Arşiv Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Nadoco Nakliyat Çelik Kasa Taşıma

Çelik Kasa Taşıma

Çelik Kasa Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Nadoco Nakliyat Piyano Taşıma Hizmeti

Piyano Taşıma

Piyano Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...
Evcil Hayvan Taşıma Hizmeti

Evcil Hayvan Taşıma

Evcil Hayvan Taşıma hizmetimizden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.
BİLGİ ALIN...

HİZMET AVANTAJLARI

Ücretsiz Expertiz

Firma personellerimizi evinize yada iş yerinize göndererek eşyalarınızın kapladığı alan, taşıma koşulları ve fiyatlandırması hakkında size ayrıntılı olarak bilgi veriyoruz.

BİLGİ ALIN...
Sigorta ve Sözleşme

Eşyalarınız firmamız tarafından sigortalanmaktadır. Nakliye ve taşıma esnasında olası kazalardan dolayı hasar gören eşyalarınızın değeri sigorta kapsamında karşılanmaktadır.

BİLGİ ALIN...
Ambalajlama ve Paketleme

Ambalajlama yapmadan eşya taşımasına geçmeyiz. Bütün eşyalar tek tek ve özenle ambalajlanır ve kolilere yerleştirilir. Profesyonel ekibimiz tüm eşyalarınızı en doğru şekilde ambalajlar.

BİLGİ ALIN...